Blogg

Mer presentartiklar till företaget


skrivet den 01 aug av Alex, klockan:15:48

Nyckelbanden med vår logga på som vi fick i present blev en riktig succé när vi gav dem vidare. Vi blev så glatt överraskade att vi bestämde oss för att göra nya "presentinköp" till våra kunder. Därför har vi köpt in reklamgodis med vårt tryck på. Planen är att ge ut godiset till våra kunder på mässor och andra tillställningar. Det finns faktiskt en hel del billiga presentaffärer som erbjuder tryck på godiset så vi hittade ett riktigt bra pris till slut. Hoppas nu bara godiset smakar okej också. :)

När vi kollade runt lite efter presentreklamartiklar såg vi att det fanns en hel uppsjö av alternativ om man ville vara lite mer kreativ. Kläder i alla former givetvis, men även pennor, handdukar, muggar och andra artiklar. Vi kände ändå att vi fick försöka hålla nere kostnaderna lite. Nästa gång hade det varit kul att köpa ett gäng handdukar eller muggar att ge bort.

Men men över till politiken i landet. Jag har haft lite sämre koll på detta det sista. Jag tröttnade lite på det efter EU-valets dystra resultat, men det börjar väl bli dags att ta upp det igen snart. Jag gillar hur fokuset på politiken har gått över till frågor om feminism i år. Det finns så klart problem även med detta och man ska inte stirra sig blind på FI:s löften om ett bättre och mer jämställt samhälle. Jag läste en intressant artikel om just detta inför EU-valet. Några av FI:s idéer är minst sagt icke genomförbara. Det är bra att Gudrun Schyman och Soraya Post ger feminismen mer utrymme, men jag var aldrig i närheten av att rösta på dem. Jag tror det är som jag hört Gudrun säga i flera debatter att det är bra att andra feminister från andra partier får mer plats i partiet. 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed