Blogg

Molntjänster och se sig om efter vissa saker i molnen


skrivet den 20 jan av Alex, klockan:23:30
Moln, moln, moln.
Känner mig tydligen lite smått poetisk såhär på kvällskvisten, dels för att jag ÄNTLIGEN insett att jag nog får se mig om i molnen angående vissa människor och vad jag velat att de skulle ha gjort/stått för.
Någon stans får det vara stop för min naivitet. Men det är mera om moln, vi håller på att försöka avgöra om vi ska satsa på egna IT system eller köpa någon tjänst som tex molntjänster serverhosting m.m.Det är alltså när man lägger ut det på externt företag istället för att köpa in all utrustning själva, känns som att det finns både för och nackdelar med alla varianter. En fördel med molntjänster är ju att man sen har åtkomst varifrån man vill men det har man ju å andra sidan med tex gotomypc osv också.Får väl fundera vidare på detta men självfallet vore det skönt att slippa investera i en massa ny utrustning. Något annat man enligt vissa kan se sig om i molnen efter är fungerande sjukvård
http://kvp.expressen.se/kronikorer/kenthansson/1.2296745/kent-hansson-blir-ledsen-och-forbannad
 Jag håller inte med, visst finns det dom som hamnar i kläm men hur många kommer in till akuten med tex vanliga flunsa symptom och som mao inte har där att göra. Det är alltså två pers av hur många tusen som blivit felbedömda? Glöm då inte heller hur diffusa symptom som dessa är.Visst händer det att man får vänta länge ibland men det beror ju mest av allt på att mer akut sjuka patienter får komma in först.Jag har lite otur men mig själv och har fått söka akut många ggr, ibland fått vänta länge men 2 ggr har jag kommit in och verkligen vart akut, akut dålig. Då har de banne mig inte tagit många sekunder innan jag blivit behandlad och fått den vård jag behövt

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed