Blogg

Så nu har vi presentreklam med stil


skrivet den 21 jan av Alex, klockan:14:51
 

Kul, ihop med kläderna vi beställt fanns det en liten överraskning också.
En packe med nyckelband med vår logga på också. Så nu har vi presentreklam med stil med
J

Snygga kläder med tryck och nyckelband med loggan, bättre kan det ju inte bli.

 

Men lite mer om politik, eller iaf på tal om oppositionen.

Läste något intressant gällande ny partiledare för S, efter en undersökning verkar det i alla fall som att det är Veronica Palm som gäller.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2299393/har-ar-nasta-s-ledare-nar-folket-far-valja

 

Och då är frågan om de kommer att lyssna på vem folket vill ha som ny partitopp, man kan ju i alla fall hoppas att de lärt sig lite av läxan efter Mona Sahlin katastrofen. Att det var väldigt många som inte ville ha henne torde ju inte vart särskilt svårt att räkna ut men ändå valde de att slå dövörat till och inte lyssna på vad väljarna ville eller rättare sagt inte ville.

En annan komisk grej som tas upp i denna artikel är att Veronica Palm är det minst uppskattade valet om de borgerliga väljarna däremot får säga sitt, vad i hela fridens namn spelar det för roll vad de blå vill ha. Eller snarare vill de inte ha henne så borde hon ju vara det perfekta valet för S som ju faktiskt ska föreställa företräda en helt annan politik än de blå.

 

En annan sak som jag kanske ändå reagerar lite över är dock att man kanske inte ska välja vem van röstar på eller inte så baserat på vem som är partiledare. Det är väl ändå politiken det egentligen ska handla om


Currently rated 1.5 by 152 people

  • Currently 1,483495/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed