Blogg

Snygga kläder med tryck & idioti


skrivet den 21 jan av Alex, klockan:11:50
 

Fick avi nu på att kläder vi beställt har kommit, ska bli kul att se dem.

Vi har beställt snygga kläder med tryck i form av vår logga som vi ska börja ha sen framigenom. Trodde det skulle vara betydligt dyrare än vad det visade sig vara.

 

Läste en sak jag inte riktigt gillar, regeringen vill tydligen sälja ut än mer av de statligt ägda företagen, nu bla energiföretag.

http://www.expressen.se/ekonomi/1.2299690/oppositionen-hotar-stoppa-utforsaljning

 

Vad tusan är poängen med det då, att sälja ut och kanske bli uppköpta av andra stater istället. Att bli än mer beroende av andra länder och ha än mindre egna resurser. Som om det inte redan ´räcker med alla idiotiska miljöregler och skatter som vi har idag, som ställer till det något alldeles för färligt och sen slutar det ändå med att vi får köpa in el framställt via kol/gas m.m från andra länder.

Jisses hur inskränkta får man vara då.

 

Och det här med statligt ägande, oavsett vad man tycker om att staten äger företag m.m. så finns det kanske ändå branscher där det är en stor fördel att det är staten och inte privata intressen som ligger bakom. Sjukvård, el, och liknande. Det är skillnad på produkter och produkter.

Tack och lov så har oppositionen i alla fall vänt sig mot dessa förslag så det är väl bara att hoppas att det inte går igenom.

 

Men det skulle banne mig inte förvåna mig egentligen om det gjorde det heller.

Tröttsamt att se hela samhället falla omkull i politikens namn


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed